Testimonial vacanta in familie in Bali - Familia Iancu - Iunie 2019

Bali a insemnat inainte de toate ineditul. Asta am si cautat pentru aniversarea mea de 40 de ani. Totul a fost nou pentru noi, care calatorisem doar in Europa: un nou continent, o alta cultura, un alt timp de mancare, jungla, ocean, distractii diferite, oameni diferiti. Am avut 8 zile superbe. Multumim :)

Bună, Ecaterina. A fost o vacanță super, chiar dacă unele chestii au diferit de așteptări. Ne-am simțit bine și a fost o aniversare superbă pentru mine.
Am spus ca unele chestii au diferit de asteptari. In mare, ma refer la asteptarile create de imaginile cu exotic, care se fapt sunt din Maldive. Bali este ceva diferit, si de aceea unele chestii au diferit de asteptari.
Daca imi cere cineva o recomandare azi, nu l-as sfatui sa mearga in Benoa, cum am fost noi. Noi cautam hotel pe plaja, pentru ca ne place sa facem plaja si baie la hotel. Hotelul a fost ok, insa Benoa nu este locul potrivit pentru baie, fiind un loc destinat sporturilor acvatice. Cred ca Nusa Dua era o optiune mai buna, dar nu sunt sigur pentru ca nu am mers acolo pe plaja. Am incercat in schimb alte plaje, am fost in Pandawa, in Kuta si la Jimbaran. Doar la Jimbaran am gasit valuri acceptabile, probabil acolo puteam face si baie 🙂
Exoticul, asa cum il imaginam, era cu marea aceea calma, cu plaja alba si cu palmieri 🙂 Bali insa ne-a oferit alte imagini. Kamandalu a fost o optiune superba. Nu am stat niciodata in viata mea mai bine. Locatia, cazarea, piscina infinita, toate au fost ce trebuie. Rezervatia de elefanti a fost o optiune foarte buna pentru ziua mea. Padurea cu maimute a fost ceva inedit. Oceanul, vazut de noi prima data, a avut un farmec aparte. Excursia a fost potrivita: am vazut si temple, si padurea de maimute, si apusul superb de la Tanah Lot.

Pe de alta parte, si cazarea din Benoa a fost super. Un hotel de plaja foarte ok, cu totul la indemana. Rasaritul in Benoa este superb. Am fost in plimbare in Kuta si nu mi-ar fi placut sa ma cazez acolo. Am avut ocazia sa vedem si apusul la Jimbaran.

 

Bali a insemnat inainte de toate ineditul. Asta am si cautat pentru aniversarea mea de 40 de ani. Totul a fost nou pentru noi, care calatorisem doar in Europa: un nou continent, o alta cultura, un alt timp de mancare, jungla, ocean, distractii diferite, oameni diferiti. Am avut 8 zile superbe. Multumim 🙂

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro