Testimonial vacanta Mykonos - Anca Pojoga - iunie 2016

A fost de departea cea mai frumoasa vacanta in insula mea preferata. Cosmin si Ruxandra, mi-au oferit o gama variata de oferte personalizate in functie de nevoile si placerile mele...Este singura agentie care iti asculta cu adevarat nevoile si iti ofera o vacanta personalizata. Speram sa plecam in curand cu ei pe melaguri mai indeparate!

Tocmai am revenit dupa o saptamana de vacanta Mykonos. Este a cincea oara cand revin in acesta insula, dar pt prima data sejurul meu a fost organizat de Fresh Holidays. A fost de departea cea mai frumoasa vacanta in insula mea preferata.
Cosmin si Ruxandra, mi-au oferit o gama variata de oferte personalizate in functie de nevoile si placerile mele. Am ales resortul Royal Myconian, care ne-a oferit cel mai confortabil sejur . Hotelul este amplasat pe o coasta langa plaja Elia Beach. Vederea este superba, iar serviciile au fost printre cele mai bune intalnite pana acum worldwide. Pe langa toate acestea am fost uimiti de raportul calitate pret!!!
In urma acestei excursii suntem foarte multumiti, iar Fresh Holidays a devenit agentia noastra de incredere. Este singura agentie care iti asculta cu adevarat nevoile si iti ofera o vacanta personalizata. Speram sa plecam in curand cu ei pe melaguri mai indeparate!

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro