Testimonial Vacanta Malaezia - Ciprian Grecu - iunie-iulie 2018 - castigatorii concursului din 2017

Multumim #FreshHolidays pentru vacantele #FRESH SI #WOW! :)

O vacanta de vis in Malaezia!

 

Totul a inceput in Kuala Lumpur – Malaezia. Kuala Lumpur este un oras infloritor cu cladiri spectaculoase precum turnurile Petronas (pe locul doi ca inaltime, in lume) si marile mall-uri. Turnurile sunt legate la etajele 41 si 42 printr-un pod suspendat – tare de tot. 🙂

 

Puncte turistice de vizitat in Kuala Lumpur sunt suficiente, de la muzee, temple si moschei pana la parcuri care gazduiesc diferite specii de fluturi, pasari, etc. Noua ni s-a parut deosebit centrul Petrosains Science Discovery Centre (Kuala Lumpur), unde copiii au petrecut foarte mult timp facand experimente si invatand foarte multe lucruri despre petrol.

 

Dupa Kuala Lumpur am plecat spre Langkawi, un paradis tropical si FISCAL – TAX FREE ;). Pe bune, daca ajungeti aici, trebuie sa va luati 2-3 genti in plus (goale), multe dintre produsele de prin magazine sunt scutite de taxe – din pacate masinile nu incap in genti :))).

 

Langkawi inseamna plaje superbe, inseamna peisaje de basm. In Langkawi poti sa faci plaja si este suficient, dar noi nu ne-am limitat doar la “suficient”- am cautat mai mult, am cautat si aventura. Am facut o plimbare cu o barca pentru a vedea vulturii care sunt simbolul acestei insule, multi lilieci simpatici in pesteri si ne-am plimbat prin estuar si padurea de mangrove.

 

Am plecat cu o alta barca undeva pe o alta insula pentru a face snorkeling jumatate de zi – wow, ce frumos a fost. Si pentru ca Langkawi este o insula inconjurata de alte 99 de insule am zis sa plecam iar pe ape pentru a avea spatiu 🙂 sa vedem un apus de soare ca in filme :).

 

Totul a fost fresh si wow, totul a fost asa cum trebuie sa fie intr-o vacanta pe care ti-o doresti de mult timp.

 

Totul pentru ca si aceasta vacanta a fost organizata de agentia Fresh Holidays 🙂

 

Multumim #FreshHolidays pentru vacantele #FRESH SI #WOW! 🙂

Oferte recomandate in Malaezia

Esential Thailanda – Bangkok si sejur la plaja 7 nopti – la alegere dintre insulele: Krabi, Phuket, Koh Chang sau Koh Kood

Luna de miere Thailanda

Luna de miere

Sejur esential in Thailanda. 3 nopti in Bangkok cu extensie la plaja la alegere in Krabi / Phuket / Koh Chang / Koh Kood. Experiente autentice si cazari de top. Zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Oferta Revelion in Phuket si Khao Lak – Thailanda

Oferte Last Minute

Promotii

Oferta revelion 2021 in Thailanda - Phuket si Khao Lak, cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta de Paste 2022 pentru familii in Thailanda – Khao Lak si Phuket

Oferte Last Minute

Family Holidays

Program de grup dedicat familiilor cu copii, de Paste 2022 in Thailanda - Khao Lak si Phuket. Locuri limitate la maxim 12 familii

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro