Testimonial Vacanta Malaezia - Ciprian Grecu - iunie-iulie 2018 - castigatorii concursului din 2017

Multumim #FreshHolidays pentru vacantele #FRESH SI #WOW! :)

O vacanta de vis in Malaezia!

 

Totul a inceput in Kuala Lumpur – Malaezia. Kuala Lumpur este un oras infloritor cu cladiri spectaculoase precum turnurile Petronas (pe locul doi ca inaltime, in lume) si marile mall-uri. Turnurile sunt legate la etajele 41 si 42 printr-un pod suspendat – tare de tot. 🙂

 

Puncte turistice de vizitat in Kuala Lumpur sunt suficiente, de la muzee, temple si moschei pana la parcuri care gazduiesc diferite specii de fluturi, pasari, etc. Noua ni s-a parut deosebit centrul Petrosains Science Discovery Centre (Kuala Lumpur), unde copiii au petrecut foarte mult timp facand experimente si invatand foarte multe lucruri despre petrol.

 

Dupa Kuala Lumpur am plecat spre Langkawi, un paradis tropical si FISCAL – TAX FREE ;). Pe bune, daca ajungeti aici, trebuie sa va luati 2-3 genti in plus (goale), multe dintre produsele de prin magazine sunt scutite de taxe – din pacate masinile nu incap in genti :))).

 

Langkawi inseamna plaje superbe, inseamna peisaje de basm. In Langkawi poti sa faci plaja si este suficient, dar noi nu ne-am limitat doar la “suficient”- am cautat mai mult, am cautat si aventura. Am facut o plimbare cu o barca pentru a vedea vulturii care sunt simbolul acestei insule, multi lilieci simpatici in pesteri si ne-am plimbat prin estuar si padurea de mangrove.

 

Am plecat cu o alta barca undeva pe o alta insula pentru a face snorkeling jumatate de zi – wow, ce frumos a fost. Si pentru ca Langkawi este o insula inconjurata de alte 99 de insule am zis sa plecam iar pe ape pentru a avea spatiu 🙂 sa vedem un apus de soare ca in filme :).

 

Totul a fost fresh si wow, totul a fost asa cum trebuie sa fie intr-o vacanta pe care ti-o doresti de mult timp.

 

Totul pentru ca si aceasta vacanta a fost organizata de agentia Fresh Holidays 🙂

 

Multumim #FreshHolidays pentru vacantele #FRESH SI #WOW! 🙂

Oferte recomandate in Malaezia

Vacanta cu familia in Phuket – Thailanda in vacanta elevilor

Oferte Last Minute

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii in Insula Phuket - Thailanda. Sejur dedicat celor mari si celor mici in vacanta elevilor din luna octombrie 2019 cu plecare pe 25.10.2019 - hoteluri, excursii si activitati selectate special pentru familiile cu copii.

DETALII

Circuit de grup cu insotitor roman in Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali cu insotitor din partea agentiei si 2 date de plecare disponibile. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro