Testimonial vacanta Maldive - Roxana si Dan - Ianuarie 2021

Nu stim cate poze sa va trimitem, ca sa vedeti fericirea de pe chipurile noastre aici. Dupa o vacanta reprogramata (covid) si mult asteptata, (2ani) - Maldive este pur si simplu recompensa potrivita.

Nu stim cate poze sa va trimitem, ca sa vedeti fericirea de pe chipurile noastre aici. Dupa o vacanta reprogramata (covid) si mult asteptata, (2ani) – Maldive este pur si simplu recompensa potrivita.
Perioada perfecta, apa calda, zona foarte usor de ajuns. Iar hotelul recomandat, fix ce ne place noua – e tare bine sa va avem consultanti, e tare bine sa putem calatori din nou.+
Multumim pentru rabdare, pentru zecile de verifiicari de preturi, pentru fiecare incurajare ca vom reusi sa ajungem la destinatia visata. N-am fi putut alege ceva mai frumos pentru o a doua luna de miere.
Roxana si Dan, Paradise Island Maldive, Ianuarie 2021

Oferte recomandate in Maldive

Vacanta in Madeira 2021 – Grup pentru familii cu copii in Madeira

Oferte exotice

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii, in Madeira, in 2021. Parte din conceptul #familyholidaybyfreshholidays - vacanta activa si program interactiv pentru mamici, tatici si pitici in Madeira

DETALII

Vacanta Seychelles 2021 – sejur luxury si oferte last minute

Oferte exotice

Family Holidays

Oferta last minute vacanta exotica in Seychelles cu zbor inclus din Bucuresti. Oferta Promo 2021.

DETALII

Grup pentru familii cu copii in Africa de Sud in 2021 – aventuri in tara copiilor

Oferte exotice

Family Holidays

Circuit special creat pentru grupul nostru de familii cu copii in Africa de Sud. Plecam in aprilie 2021, 10 zile, in gasca vesela impreuna cu copiii, pe traseul pe care noi l-am mai parcurs deja, intr-un program deosebit atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro