Testimonial vacanta Maldive - Roxana si Dan - Ianuarie 2021

Nu stim cate poze sa va trimitem, ca sa vedeti fericirea de pe chipurile noastre aici. Dupa o vacanta reprogramata (covid) si mult asteptata, (2ani) - Maldive este pur si simplu recompensa potrivita.

Nu stim cate poze sa va trimitem, ca sa vedeti fericirea de pe chipurile noastre aici. Dupa o vacanta reprogramata (covid) si mult asteptata, (2ani) – Maldive este pur si simplu recompensa potrivita.
Perioada perfecta, apa calda, zona foarte usor de ajuns. Iar hotelul recomandat, fix ce ne place noua – e tare bine sa va avem consultanti, e tare bine sa putem calatori din nou.+
Multumim pentru rabdare, pentru zecile de verifiicari de preturi, pentru fiecare incurajare ca vom reusi sa ajungem la destinatia visata. N-am fi putut alege ceva mai frumos pentru o a doua luna de miere.
Roxana si Dan, Paradise Island Maldive, Ianuarie 2021

Oferte recomandate in Maldive

Circuit Minunile din Peru luxury – autentic experience 2021 – Grup cu insotitor roman

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet minunile din Peru 13 zile - grup organizat cu insotitor din partea agentiei - Lima - Nasca - Arequipa - Colca - Puno - Cusco - Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor active, atat adulti cat si copii (peste 6 ani) ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

DETALII

Vacanta in Madeira 2021 – Grup pentru familii cu copii in Madeira

Oferte exotice

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii, in Madeira, in 2021. Parte din conceptul #familyholidaybyfreshholidays - vacanta activa si program interactiv pentru mamici, tatici si pitici in Madeira

DETALII

Vacanta Seychelles 2021 – 2022 – sejur luxury si oferte last minute

Oferte exotice

Family Holidays

Oferta last minute vacanta exotica in Seychelles cu zbor inclus din Bucuresti. Oferta Promo 2021 - 2022

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro