Testimonial vacanta Maldive - Vasilica si Adrian - Aprilie 2021

 A fost totul super, mult mai bine decat ne-am asteptat. Am facut si upgrade la camera pt 2 nopti la superior water bungalow

 A fost totul super, mult mai bine decat ne-am asteptat. Am facut si upgrade la camera pt 2 nopti la superior water bungalow si intradevar pretul de la resort a fost muult mai mic, 70$ pe noapte. Cum ti-am zis am avut si o excursie la snorkeling gratuita de la ei pt ca am fost la all inclusive. Camerele atat beach bungalow cat si superior water bungalow au fost super😍. Personalul super amabil si faptul ca am avut all inclusiv s-a simtit, a facut diferenta. Preturile sunt f mari    fara 🙈. Iar insula este magica, micuta si cocheta, am avut noroc si nici nu a fost aglomerata, ca altele(am vazut ieri din barca) . Am vazut/“inotat” cu rechinul, am vazut stingray si o mare varietate de pesti minunati. Este mult mai frumos decat ne-am asteptat si contrar multor comentarii de pe booking a fost super. Multumim inca o data pt tot! Ca de obicei totul a fost minunat.

Am uitat sa iti spun ca pe o parte a insulei este rasaritul si pe o parte apusul, iar din bungalowul superior am vazut delfinii( intre noi si cealalta insula) iar stingray si rechinii, au trecut pe langa scara noastra , cand vroiam sa coboram in apa, si o data cand eram in apa 😱, si mancarea e foarte buna, diversitate in fiecare zi, am avut inclusiv gen creveti si branza cu mucegai si chestii mai scumpe in general ca sa zic asa😅. Nu au fost doar mancaruri basic. Noi personal recomandam insula e foarte safe si totul e super. Multumim inca o data pt tot🤗. Ca de obicei, o placere sa colaboram!

Oferte recomandate in Maldive

Circuit Minunile din Peru luxury – autentic experience 2021 – Grup cu insotitor roman

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet minunile din Peru 13 zile - grup organizat cu insotitor din partea agentiei - Lima - Nasca - Arequipa - Colca - Puno - Cusco - Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor active, atat adulti cat si copii (peste 6 ani) ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

DETALII

Vacanta in Madeira 2021 – Grup pentru familii cu copii in Madeira

Oferte exotice

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii, in Madeira, in 2021. Parte din conceptul #familyholidaybyfreshholidays - vacanta activa si program interactiv pentru mamici, tatici si pitici in Madeira

DETALII

Vacanta Seychelles 2021 – 2022 – sejur luxury si oferte last minute

Oferte exotice

Family Holidays

Oferta last minute vacanta exotica in Seychelles cu zbor inclus din Bucuresti. Oferta Promo 2021 - 2022

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro