Testimonial Adriana si Lucian - Thailanda - Bangkok si Krabi - Octombrie 2018

Vacanta a inceput cu Bangkok care intr-adevar este un oras al contrastelor si merita vizitat macar o data. Am simtit diferentele culturale inca de la inceput si ne-a placut sa experimentam lucruri atat de diferite fata de cele cu care suntem obisnuiti, de la mancare, mirosuri, oameni, obiceiuri, etc.

Buna Cosmin,

Noi ne-am intors ieri din vacanta, tristi pentru ca s-a terminat 🙁
Revin astfel catre tine cu un mare multumesc si pentru ajutorul pe care ni l-ai dat anul asta legat de vacanta, dar si cu feedback-ul nostru mai jos, in cazul in care te ajuta (il poti pune si pe site-ul vostru). Apropo, in ultima zi ne-am cunoscut cu Roxana si Radu si am petrecut timpul cu ei 🙂
Legat de zboruri si transferuri, totul a decurs foarte bine, la fel si legat de viza (toate informatiile de la tine au fost de mare ajutor). Multumesc din nou foarte mult.
Vacanta a inceput cu Bangkok care intr-adevar este un oras al contrastelor si merita vizitat macar o data. Am simtit diferentele culturale inca de la inceput si ne-a placut sa experimentam lucruri atat de diferite fata de cele cu care suntem obisnuiti, de la mancare, mirosuri, oameni, obiceiuri, etc. Ne-au placut de asemenea in mod deosebit templele, castelul si Ayutthaya.
Totusi, pentru noi Krabi a fost cea mai frumoasa parte a vacantei. Cred ca perioada aceasta (octombrie) este cea mai buna pentru a vizita insula intrucat nu a fost deloc aglomerat, nici pe strazi (inclusiv in Ao Nang), nici in excursiile pe care am ales sa le facem aici.
Noi am stat in vila garden si o recomandam pentru ca ai parte de liniste si de vegetatie. De asemenea si hotelul pe care l-am ales, Beyond resort este amplasat chiar pe plaja si totul a fost foarte foarte frumos, de la servicii, la peisaj, plaja, mare, etc.
Am ales sa vizitam aici Phi phi islands, Hong islands si sa ne ducem la Elephant bathing. Toate 3 au fost de vis.
De asemenea, in penultima zi am inchiriat un scuter si am strabatut insula in lung si in lat, optand in ziua respectiva pentru a ne duce si la Tiger Cave pe cont propriu.
Atasez aici mai multe poze, desi in niciun caz nu arata realitatea si cat de frumos poate fi acolo. Recomand tuturor sa ajunga macar o data in viata pentru a vedea cu ochii lor frumusetile locurilor, dar sa opteze si pentru a merge prin intermediul vostru. La noi este a doua oara cu Fresh Holidays si cu siguranta vom mai apela la voi.
Multumim din nou !!

Oferte recomandate in Thailanda

Circuit Thailanda si Cambodgia cu sejur la plaja in Krabi sau Phuket

Luna de miere Thailanda

Luna de miere

Circuit in Thailanda si Cambodgia 2021, din Bangkok prin Ayuthaya si pana in Siem Reap, cu plaja in Krabi sau Phuket, la alegere. Program de lux, cu ghid si soferi vorbitori de limba engleza. Experiente autentice in Asia de Sud-Est. Zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Esential Thailanda – Bangkok si sejur la plaja 7 nopti – la alegere dintre insulele: Krabi, Phuket, Koh Chang sau Koh Kood

Luna de miere Thailanda

Luna de miere

Sejur esential in Thailanda. 3 nopti in Bangkok cu extensie la plaja la alegere in Krabi / Phuket / Koh Chang / Koh Kood. Experiente autentice si cazari de top. Zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta cu familia in Phuket – Thailanda

Oferte Last Minute

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii in Insula Phuket - Thailanda. Sejur dedicat celor mari si celor mici - plecari disponibile la cerere tot anul 2020 - hoteluri, excursii si activitati selectate special pentru familiile cu copii.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro