Testimonial Vacanta Thailanda - Ciprian Grecu - iunie-iulie 2018

Un mare 10 pentru organizare "merge" laaaaa agentia Fresh Holidays. Multumim! :)

Asia pe mine m-a captivat, iar Bangkokul a sporit atractia si pasiunea mea pentru aceasta parte a lumii. Este senzational acest oras, este colorat cu o atmosfera destul de greu de descris in cuvinte.

 

Ca turist trebuie si iti recomand sa incerci bucataria thailandeza, este deosebita si condimentata :). Daca nu vrei condimentata, poti cere acest lucru. Dar te asigur ca va fi deosebita.

 

Thailanda inseamna orase frumoase, agitatie si viata de noapte – este o destinatie de lux, asta nu inseamna ca este si scumpa.

 

Noi am stat destul de putin in Thailanda pentru ce potential are, poate ne-ar fi trebuit vreo 3 luni ca sa simtim ce inseamna cu adevarat aceasta tara. 🙂

 

Am vizitat Bangkokul si inca doua orase, jungla si o plantatie de ceai. Totul a fost frumos, e tare aiurea ca vacantele sunt asa de scurte :).

 

🥁 🎖🥁 Un mare 10 pentru organizare “merge” laaaaa agentia Fresh Holidays. :). Multumim! 🙂

Oferte recomandate in Thailanda

Vacanta cu familia in Phuket – Thailanda in vacanta elevilor din ianuarie

Oferte Last Minute

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii in Insula Phuket - Thailanda. Sejur dedicat celor mari si celor mici in vacanta elevilor din luna ianuarie 2020 cu plecare pe 02.01.2020 - hoteluri, excursii si activitati selectate special pentru familiile cu copii.

DETALII

Vacanta cu familia in Phuket – Thailanda in vacanta elevilor din octombrie

Oferte Last Minute

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii in Insula Phuket - Thailanda. Sejur dedicat celor mari si celor mici in vacanta elevilor din luna octombrie 2019 cu plecare pe 25.10.2019 - hoteluri, excursii si activitati selectate special pentru familiile cu copii.

DETALII

Circuit Vietnamul de Sud si exoticele plaje tropicale din Insula Phu Quoc – 10 zile

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit in Vietnamul de Sud, recomandat pentru cei care doresc un tur scurt al atractiilor principale ale Vietnamului, completat cu un sejur relaxant in insula tropicala Phu Quoc

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro