Testimonial Vacanta Singapore si insula Bintan - Victor si Adina - decembrie 2017

A fost o vacanta minunata in care am combinat atat relaxarea cat si atractiile unui oras fascinant.

Desi vacanta a fost planuita de pe o zi pe alta (in mai putin de o saptamana) echipa Fresh Holidays ne-a ajutat sa alegem o destinatie si a reusit sa ne ofere o vacanta minunata fara a avea grija biletelor de avion, transferurilor, cazare si alte aspecte legate de calatorie. Am apelat la Fresh Holidays stiind ca se vor ridica la niveul asteptarilor, avand experienta colaborarii anterioare cand s-au ocupat de calatoria noastra in Bangkok – Phuket.

 

Singapore este un oras de vis in care ai vrea ca timpul sa se opresca sa poti vizita cat mai multe atractii. Vizita la Universal Studios va fi de neuitat iar cladirile si vegetatia luxurianta sunt de neimaginat.

Hotelul in care ne-am cazat, Oasis, este o pata de culoare printre cladirile orasului, iar amplasarea lui faciliteaza accesul la multe atractii turistice, fiind de altfel si in apropierea unei statii de metrou.

Dupa lungile plimbari din Singapore relaxarea la plaja a fost binevenita.

 

In Bintan am ajuns relativ repede, dupa doar o ora de mers cu ferryboat-ul, cazandu-ne la Mayang Sari Beach Resort. Am fost foarte placut surprinsi de amplasarea pe plaja a casutei in care ne-am cazat iar faptul ca am ajuns in extra sezon ne-a permis sa avem plaja si marea doar pentru noi doi.

Chiar ni se parea bizar ca suntem singuri dar am constatat ca in weekend este mai frecventat dar in niciun caz aglomerat (gen 10 persoane pe 1 km de plaja).

 

Resortul era foarte mare si bine organizat oferind siguranta, curatenie si multe activitati de petrecere a timpului liber. Sunt mai multe restaurante unde poti manca dar pregateste-te sa platesti preturi de Singapore chiar daca te afli in Indonezia.

A fost o vacanta minunata in care am combinat atat relaxarea cat si atractiile unui oras fascinant.

Oferte recomandate in Indonezia

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja

Luna de miere Bali

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Bali

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro