Vacante Bali 2021

Selectie de pachete recomandate pentru vacante si sejururi in Bali, Gili si Lombok

Vacante Bali 2021 – sejur si vacante luna de miere si familii cu cu copii in Bali, Gili si Lombok

 

Cand ne gandim la Indonezia, imaginile cele mai familiare care ne vin in minte, transpuse in peisaje impresionante, sunt ale plajelor salbatice, cu nisip de culoarea alabastrului, vulcanilor maiestuosi sau junglei hipnotizante. Seducatoarea tara, cu peste 17000 de insule, emana o atractie irezistibila catre toti iubitorii de aventura. Si, credem noi, experientele si avalansa de arome pe care le are de oferit Indonezia sunt greu de egalat.

 

Nu este de mirare ca, dintre insulele arhipelagului indonezian, Bali are partea leului in ceea ce priveste calatoriile si vacantele. Varietatea activitatilor pe care le puteti face pe insula este indeajuns pentru cateva vacante tropicale la un loc – pasionatii de bronzat vin pentru soare, nisip si surfing, fashionistele umplu Instagramul cu poze de noapte in Seminyak si Nusa Dua, turistii veniti pentru prima oara vaneaza hotelurile din brosuri si traseele care includ temple si terasele de orez mult mediatizate, iubitorii de cultura fac tururi ale palatelor sau prefera un spectacol traditional, cei care fug de urban isi gasesc refugiul in hotelurile de pe langa Ubud, unde se pare ca linistea junglei alina stresul si probleme cotidiene. De altfel, suntem siguri de acest lucru si, daca doriti, va putem face recomandari pentru un hotel foarte dragut de unde puteti face usor o vizita unui vindecator local – o experienta demna de Eat, Pray, Love. 

 

Evident, si noi iubim Bali – si in timp, in explorarile noastre, ne-am gandit care ar fi cele mai bune recomandari pentru o vacanta reusita: sejururi simple, sejururi combinate cu cinci nopti in Ubud si patru nopti la plaja tot in Bali sau in micile bucati de paradis care sunt insulele Gili.

 

Dar, in afara de acestea, doua dintre combinatiile de care suntem pasionati au devenit repede atractii si pentru turistii nostri: Singapore cu Bintan si Singapore cu Bali. Nimic din ce v-am spune despre Singapore nu ar reusi sa surprinda complet fascinatia noastra pentru acest oras – spiritul civic complet diferit, spatiile verzi superbe, arhitectura futurista, completate cu accentele culturii generatiilor peranakan. Bintan, cu plajele sale superbe de nisip alb, este acum o insula accesibila si altor turisti decat cei singaporezi. 

 

Si am completat produsul de Indonezia cu doua circuite dragi noua – Bali cu Borneo si Bali cu Java. In plus, in fiecare an, pregatim grupul de familii cu copii si pentru Indonezia – in ianuarie 2020 am pregatit Singapore cu Bali (la sugestia fetitei noastre care este mare fan al celor doua destinatii). 

Coronavirus / COVID-19 UPDATE - informatii oficiale primite de la partenerii sau autoritatile din Indonezia

In momentul de fata, granitele sunt inchise in Indoezia pentru calatoriile in scop turistic, cel putin pentru cetatenii Europeni.

 

In momentul in care vom avea informatii concrete despre conditiile de calatorie si momentul deschiderii granitelor, va vom informa in cel mai scurt timp.

 

Intre timp, va puteti inspira si planifica viitoare calatorie in Bali, Gili sau Lombok, analizand programele de mai jos sau puteti contacta consultantii Fresh Holidays pentru o discutie in acest sens:)

SALE

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

de la 2443

EUR

DETALII

SALE

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

de la 1232 in loc de 1382

EUR

DETALII

SALE

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

de la 1390 in loc de 1540

EUR

DETALII

SALE

Oferta last minute vacanta Bali

Oferta last minute vacanta exotica in Bali cu zbor inclus din Bucuresti

de la 1067 in loc de 1217

EUR

DETALII

SALE

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Bali

de la 1325 in loc de 1475

EUR

DETALII

SALE

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

de la 1370 in loc de 1520

EUR

DETALII

SALE

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

de la Pret in curs de actualizare

EUR / ADULT

DETALII

SALE

Circuit Java si Bali – 11 zile de experiente autentice in Indonezia

Circuit complet 11 zile in Indonezia - vacanta exotica in Java si Bali - 11 zile pline de experiente pur autentice, in care vei intelege mai bine bine cultura si obiceiurile indoneziene, intr-un program ce te va purta din Jogjakarta si pana in Insula Zeilor - Bali.

de la 1979

EUR

DETALII

SALE

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

de la 2198

EUR

DETALII

Pentru o vacanta personalizata in Singapore, Bintan, Bali sau insulele Gili, trimite un mesaj consultantului tau Fresh Holidays completand acest formular. In cel mai scurt timp, acesta te va contacta pentru mai multe detalii in vederea crearii programului.


Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro