Vacante Costa Rica 2021

Selectie de pachete recomandate, tururi si circuite complexe in Costa Rica

Vacante, circuite si sejururi in Costa Rica in 2021

 

Costa Rica este o țară recunoscută pe scară largă pentru ecoturismul și practicile sale durabile. 25% din Costa Rica este clasificată ca zonă protejată, fiind recunoscută ca și parc național, refugiu pentru animale sălbatice sau rezervație.

 

Oamenii vin de pe tot globul pentru a se putea bucura vacante in Costa Rica, de frumusețea incredibilă și biodiversitatea acestui mic paradis tropical. Turismul și mai ales ecoturismul reprezintă o industrie majoră și forță economică care susține o mare parte a populației

 

Costa Rica a fost desemnată a doua cea mai sustenabilă țară din lume de Consiliul Mondial al Energiei. Țara utilizează 99,2% energie regenerabilă, 78% hidroelectrică și 18% geotermală. Costa Rica are, de asemenea stabilit obiectivul ca până în anul 2021 țara să aibă zero emisii de carbon. Există mai multe organizații guvernamentale și private, precum și comunități care joacă un rol important în promovarea și aplicarea turismului ecologic în toată țara.

 

Asadar, Costa Rica, este locul unde vei trai aventura vietii tale si adevarata experienta “Pura Vida”. Noi am explorat de 2 ori Costa Rica, in 2013 si 2016 (calatorie in care am mers cu fetita noastra in varsta de 3 ani atunci) asa ca nu doar iti propunem niste programe oarecare ci iti recomandam cele mai interesante si inedite calatori pentru a explora aceast paradis tropical.

 

Lodge-uri in jungla, hoteluri eco certificate, plaje salbatice, gastronomie locala, spiritualitate, aventura, hiking, bird watching, rafting, canyoning, snorkeling, experiente culturale inedite – sunt doar cateva experiente pe care le vei regasi in programele promovate de noi pentru vacante in Costa Rica.

 

Te invitam sa descoperi si tu programele noastre Eco-Certificate, sa traiesti aventura, sa te imbogatesti cu amintiri pe care doar in Costa Rica le poti crea si sa traiesti adevarata experienta Pura Vida, la ea acasa.

Coronavirus / COVID-19 UPDATE - informatii oficiale primite de la partenerii sau autoritatile din Costa Rica

In Costa Rica se calatoreste deja de luni bune, in conditii foarte bune, chiar in contextul pandemiei actuale. Tara se afla in general pe lista verde si nu se impune carantina la retur (situatia se poate schimba oricand si trebuie verificata permanent). De asemenea, conditiile de calatorie in Costa Rica sunt foarte simple, fara test Covid si fara carantina. Impreuna cu partenerii nostri din Costa Rica, ne dorim sa fim siguri 100% ca turistii nostri se vor bucura din plin de vacanta, in conditii de maxima siguranta si igiena. 

 

Colegii nostri din Costa Rica ne transmit frecvent comunicate oficiale cu masurile care se iau sau se vor lua, noutati cu privire la evolutia pandemiei la nivelul tarii, etc. Documentele oficiale si informarile oficiale le puteti accesa pe link-urile de mai jos.

 

Va invitam sa le studiati pentru a va convinge ca actionam impreuna cu toate entitatile implicate in procesul de organizare a calatoriilor in aceasta destinatie, pentru a garanta cel mai inalt nivel calitativ al serviciilor si siguranta turistilor din toate punctele de vedere.

 

#CalatoriiFaraStresSiFaraRiscuri by #FreshHolidays

 

Costa Rica – Una dintre primele tari exotice care deschide granitele pentru cetatenii romani

 

Situatia din Costa Rica actualizata la zi si toate cerintele pentru intrare, restrictii in vigoare, etc le gasiti aici. 

 

Afla conditiile de calatorie in Costa Rica si documentele necesare in acest moment. 

 

Iata protocoalele sanitare anti Covid-19 implementate de partenerii nostri din Costa Rica, pentru siguranta turistilor si a personalului. 

SALE

Circuit Costa Rica explorer – 13 zile de aventuri din Caraibe la Pacific

Program eco-certificat - circuit 13 zile Costa Rica Explorer - din Caraibe pana la Pacific, prin Valea Centrala si Arenal. O experienta plina de aventuri prin parcurile nationale si junglele din Costa Rica, pe plajele salbatice si prin satele traditionale, pentru cei mai romantici exploratori. Recomandam pentru cupluri, persoane active, grupuri de prieteni dar si pentru luna de miere.

de la 2648 in loc de 2898

EUR

DETALII

SALE

Circuit Costa Rica – Experienta Pura Vida – Tara vulcanilor si plajele Oceanului Pacific

Program eco-certificat de explorare a Costa Rica prin tinutul vulcanilor, plantatiile de cafea, jungla tropicala si parcurile nationale, ce se incheie cu zile de relaxare pe plajele cu nisip alb de la Pacific

de la 1978 in loc de 2228

EUR

DETALII

SALE

Circuit Costa Rica salbatica Eco-Aventura – aventuri in jungla tropicala si plaja la Caraibe

Program eco-certificat de aventura in jungla Costa Ricana cu relaxare la plaja in Caraibe - experiente 100% autentice

de la 1818 in loc de 2068

EUR

DETALII

Pentru o vacanta personalizata in Costa Rica, trimite un mesaj consultantului tau Fresh Holidays completand acest formular. In cel mai scurt timp, acesta te va contacta pentru mai multe detalii in vederea crearii programului.


Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro