Vacante eco certificate - calator #PrietenCuPlaneta

Selectie programe eco certificate si calatorii din categoria reposible tourism pentru calatori #PrieteniCuPlaneta

Fii un calator #PrietenCuPlaneta

 

Esti in cautarea unor programe, calatorii, vacante prietenoase cu planeta?

 

Iubesti natura si doresti sa afli mai multe despre proiecte, actiuni, campanii in care te poti implica pentru a ajuta activ la protectia mediului?

 

Iubesti calatoriile dar vrei sa fii reponsabil si sa te asiguri ca destinatiile pe care le alegi iti ofera infrastructura necesara ori ca agentiile de turism, transportatorii, hotelierii si oamenii, in general, implicati in organizarea calatoriei tale fac tot ce le sta in putere pentru a proteja mediul si comunitatile locale impactate de calatoria ta?

 

Atunci ai ajuns bine pe aceasta pagina, unde vei afla toate cele de mai sus si mai ales, cum poti sa fii #PrietenCuPlaneta cand iti alegi urmatoare calatorie.

 

Compania noastra a lansat acest proiect, pe care il poti urmari si pe canalele de social media sub hastag-urile #PrietenCuPlaneta, #FriendOfEarth, #GreenTourism, #ReponsibleTravel pentru a veni in intampinarea calatorilor reponsabili, care atunci cand aleg o noua vacanta nu analizeaza doar plajele, hotelurile, excursiile si preturile ci se implica activ in protectia mediului si a comunitatilor pe care le afecteaza direct in momentul in care calatoreste.

 

Noi, la FreshHolidays, prin partenerii locali cu care lucram, prin actiuni concrete si prin contributii directe, sustim acest demers si va incurajam si pe voi sa faceti tot ce puteti pentru a va asigura ca atunci cand calatoriti, impactul vostru asupra mediului si al comunitatilor locale este unul pozitiv sau daca nu este posibil, macar unul minim negativ.

 

Articole, programe recomandate, destinatii inedite si ideale pentru calatorii prietenosi cu mediul, actiuni concrete, proiecte, eveniente, conferinte, intalniri cu clientii, etc, sunt doar cateva chestiuni pe care le veti regasi pe aceasta pagina.

Pentru mai multe detalii, te invitam sa contactezi consultantii Fresh Holidays, prieteni ai planetei:)

 

Cu drag, Fresh Holidays,

Turoperator #PrietenCuPlaneta

Cele mai recente articole din categoria #PrietenCuPlaneta

Macar o data in viata in Costa Rica

Cosmin C

No Comments

După ce pui piciorul in Costa Rica, vei intelege semnificatia acestui motto national. Pura Vida este mult mai mult decat „viata pura”, este o stare de spirit - o apreciere a placerilor simple ale vieții. Precum calatoriile 🙂

Citeste mai mult

Costa Rica – epicentrul turismului responsabil si al experientelor Pura Vida.

Cosmin C

No Comments

Costa Rica este o țară recunoscută pe scară largă pentru ecoturismul și practicile sale durabile. 25% din Costa Rica este clasificată ca zonă protejată, fiind recunoscută ca și parc național, refugiu pentru animale sălbatice sau rezervație.

Citeste mai mult

Turismul Eco-friendly si cum sa fii un calator responsabil

Cosmin C

No Comments

Cu totii iubim călătoriile! Învață să fii un călător responsabil. Întreabă-ne cum și suntem bucuroși să îți oferim alternative și experiențe care să te facă să te simți un călător care se bucură de planetă și o ajută să supraviețuiască! Do you wanna be a #FriendOfEarth ?

Citeste mai mult

Top programe, vacante si calatorii eco certificate pentru calatori reponsabili - fii #PrietenCuPlaneta

Testimoniale primite de la calatori care au ales programe eco-certificate din categoria #PrietenCuPlaneta

Cazarile superbe, in mijlocul junglei, in casute private,la poalele unui vulcan activ, incojurati de animalute si pasari exotice, de izvoare cu apa termala, oameni ospitalieri si saritori, totul a creat un context ideal pentru cate un moment de uimire zilnic.

Simona si Alexandru

Vacanta in Costa Rica - Feb 2019

Pachetul Otentik cu 2 nopti de cazare la Eco Tents pe coasta de est a insulei, si 5 nopti de cazare in resortul de lux Zilwa Attitude, in nord, a depasit asteptarile noastre prin prisma peisajelor intalnite, activitatilor incluse, a diversitatii floristice si faunistice, si nu in ultimul rand, a gastronomiei locale.

Alexandra si Ovidiu

Vacanta in Mauritius - program Otentik Eco Discovery - Mai 2019

Natura este uimitoare, peisajul se schimba de la o zona la alta, super destinatie pentru treking, golf, trasee de bicicleta, surfing sau daca vrei sa participi la un Ironman triathlon.
Noi sigur o sa ne intoarcem si tot cu voi mergem, Fresh Holidays!

Loredana

Luna de miere in Africa de Sud - tur privat si self drive septembrie 2016

Contacteaza un consultant Fresh Holidays #PrietenCuPlaneta


Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro