Vacante recomandate pentru familii cu copii 2019 - 2020

Selectie programe recomandate pentru vacante experientiale in familie, alaturi de cei mici

Family Holidays by Fresh Holidays

Vacante concept recomandate pentru familiile cu copii, pentru cei care doresc sa transforme o calatorie in familie intr-o experienta memorabila atat pentru parinti cat si pentru cei mici. 

 

Aceasta pagina vine in intampinarea parintilor care doresc sa calatoreasca alaturi de cei mici in destinatii inedite si sa transforme aceste calatorii in experiente memorabile, educative si utile in dezvoltarea copiilor si nu in simple vacante la plaja in resorturi all inclusive in mult prea comercialele destinatii de “charter”.

 

Noi, Cosmin si Diana, venim cu experienta noastra de peste 5 ani de cand calatorim cu cea mica.

Am inceput sa calatorim cu adevarat cand cea mica avea 6 luni cand am facut un prim circuit in tarile de jos. Am continuat apoi cu o serie de city break-uri si vacante active prin Europa, in destinatii precum Sardinia, Roma, Creta, Rhodos, Turcia, Calabria, Germania si Austria. Iar incepand cu varsta de 3 ani am efectuat prima calatorie experientiala in afara Europei, tocmai in Costa Rica, unde am explorat junglele, am urcat vulcani, am facut hiking prin parcuri nationale si ne-am bucurat si de plaja si ocean. Amintirile sunt inca vii si cea mica, chiar daca avea doar 3 ani, pastreaza inca vii amintirile din aceasta calatorie si povesteste cu drag despre ele.

Am ajuns apoi si prin tari precum Thailanda, Cambodgia, Mauritius, Vietnam sau Africa de Sud, tot alaturi de Lidia si toate aceste calatorii au fost active, bine organizate in asa fel incat sa includa activitati si experiente de interes si pentru ea dar au avut mereu, la final, partea de relaxare in zone cu plaje frumoase si multa balaceala.

 

Credem ca avem deja un pic de experienta in domeniul calatoriilor in familie si vrem pe aceasta cale, prin aceste programe recomandate pentru familiile cu copii, sa va ajutam si pe voi si sa va stimulam, sa calatoriti cu cei mici in locuri inedite si sa va feriti experiente unice, memorabile, in familie. Suntem de parere ca aceste calatorii ne imbogatesc, ajuta la dezvoltarea armonioasa a copiilor, ii scot din zona de confort si ii fac mai usor adaptabili la medii noi si situatii diverse si in plus, creeaza ceva in vietile noastre de o valoare inestimabila – AMINTIRILE.

 

De la programe individuale si sugestii de itinerarii complexe 100% personalizabile pentru fiecare familie in parte, pana la programe de grup in care va invitam sa veniti cu noi si sa calatorim impreuna in destinatiile superbe pe care le promovam, pe acesata pagina veti gasi cel putin un pic de inspiratie pentru viitoarea voastra aventura in familie.

 

Si pentru a va convinge ca cei care au ales pana acum o vacanta in familie marca Fresh Holidays au avut parte de calatorii memorabile, va invitam sa cititi si impresiile acestora in pagina cu testimoniale (click aici). 

SALE

Vacanta de Paste in familie in Mauritius – Insula Paradisului

Program special creat pentru familiile cu copii in Insula Mauritius in vacanta de Paste 2020. Sejur dedicat celor mari si celor mici in vacanta elevilor din luna aprilie 2020 cu plecare pe 05.04.2020 - hoteluri, excursii si activitati selectate special pentru familiile cu copii.

de la 4695 in loc de 4795

EUR PER FAMILIE

DETALII

SALE

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - organizat in vacanta de iarna cu plecare pe 02.01.2020. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

de la 4542

EUR PER FAMILIE

DETALII

SALE

Vacanta cu familia in Phuket – Thailanda in vacanta elevilor din ianuarie

Program special creat pentru familiile cu copii in Insula Phuket - Thailanda. Sejur dedicat celor mari si celor mici in vacanta elevilor din luna ianuarie 2020 cu plecare pe 02.01.2020 - hoteluri, excursii si activitati selectate special pentru familiile cu copii.

de la 3464

EUR PER FAMILIE

DETALII

SALE

Vacanta cu familia in Phuket – Thailanda in vacanta elevilor din octombrie

Program special creat pentru familiile cu copii in Insula Phuket - Thailanda. Sejur dedicat celor mari si celor mici in vacanta elevilor din luna octombrie 2019 cu plecare pe 25.10.2019 - hoteluri, excursii si activitati selectate special pentru familiile cu copii.

de la 2495

EUR PER FAMILIE

DETALII

Testimoniale de la familii cu copii care au ales o calatorie experientiala Family Holiday by Fresh Holidays

Thailanda inseamna orase frumoase, agitatie si viata de noapte – este o destinatie de lux, asta nu inseamna ca este si scumpa.
Noi am stat destul de putin in Thailanda pentru ce potential are, poate ne-ar fi trebuit vreo 3 luni ca sa simtim ce inseamna cu adevarat aceasta tara. 🙂 Am vizitat Bangkokul si inca doua orase, jungla si o plantatie de ceai. Totul a fost frumos, e tare aiurea ca vacantele sunt asa de scurte :).

🥁 🎖🥁 Un mare 10 pentru organizare “merge” laaaaa agentia Fresh Holidays. :). Multumim! 🙂

Ciprian si Elena + 2 copii

Circuit in Thailanda - iunie 2018

O vacanta de vis in Malaezia!
`{`...`}`
Totul a fost fresh si wow, totul a fost asa cum trebuie sa fie intr-o vacanta pe care ti-o doresti de mult timp.
Totul pentru ca si aceasta vacanta a fost organizata de agentia Fresh Holidays 🙂 Multumim #FreshHolidays pentru vacantele #FRESH SI #WOW! 🙂

Fam Grecu

Vacanta in familie in Malaezia - iunie 2018

Am avut parte de zile minunate pe care le-am fructificat la maxim.
Am atasat cateva poze din locurile strabatute si ne pare rau ca nu am apucat sa descoperim toate minunatiile oferite de aceasta luxurianta insula.
Toate cele bune si multumim inca odata pentru profesionalismul si sprijinul acordat , la care vom apela si pe viitor.
Fam Cioban

Fam Cioban

Vacanta in familie in Mauritius - martie 2016

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro