Vacante Vietnam 2020

Selectie de pachete recomandate, tururi si circuite complexe in Vietnam

Vacante Vietnam 2021 – sejur, circuit si calatorii complexe in Vietnam

 

Vietnam este una dintre tarile cu cea mai rapida si puternica dezvoltare economica din zona Asia de SE / Indochina si turismul este sectorul care conduce aceasta crestere, de la un an la altul.

 

Vietnam este despre un adevarat cumul de experiente pe care cei care aleg sa il viziteze le vor descoperi la fata locului. Mix-ul cultural este atat de inedit, incat fiecare zona din Vietnam este complet diferita de zonele celelalte. De exemplu, un circuit complet de la nord la sud, te va purta prin atatea locuri diferite si iti va oferi atat de multe experiente speciale, incat vei avea in final senzatia ca ai vizitat mai multe tari, nu doar una.

 

Cand am vizitat Vietnam-ul, am explorat intreaga tara de la nord la sud. Nu doar vizitat, ci cu adevarat explorat, pentru ca ne-am bucurat atat de principalele obiective turistice cat si de o interactiune continua cu comunitatile locale, cultura lor, obieciurile lor si ne-am implicat activ in acestea. Am savurat din plin gastronomia locala la fiecare pas, de la restaurante locale pana la street food sau pranzuri la localnici acasa, am facut ce fac ei, am trait cateva ore in fiecare zi, ca ei, am invatat despre ei si am creat amintiri cat pentru o viata.

 

Astfel sunt concepute toate programele noastre in Vietnam. Adevarate experiente culturale, gastronomice, experiente autentic locale, programe pline de aventura si mult timp petrecut in aer liber si in natura pentru a savura din plin tot ceea ce are de oferit Vietnamul.

Si cu atat mai mult, toate programele recomandate de noi pentru cei care care doresc sa exploreze Vietnamul, sunt 100% personalizabile. Niciun itinerariu creat pana acum nu a fost identic cu altele create anterior. Pentru fiecare calator, am creat un program personalizat care sa ofere fix acele experiente pe care acesta si le dorea. Deci, practic, orice dorinte ai avea cand te gandesti sa alegi Vietnam ca viitoare destinatie, te poti baza pe expertiza noastra si poti sa stai linistit/linista ca programul tau va fi unic, la modul cel mai propriu si va fi cu adevarat experienta TA de calatorie in Vietnam.

 

Recomandam sa iei in calcul aceasta destinatie atat pentru luna de miere sau vacante active alaturi de prieteni cat si pentru aventuri in familie. Noi am fost inclusiv cu cea mica, la varsta de 5 ani si ne-am bucurat din plin, toti 3, de aceasta calatorie.

De asemenea, iti recomandam sa combini calatoria in Vietnam cu cel putin inca o destinatie din zona – Cambodgia, Laos, Myanmar sau Thailanda, pentru a te bucura din plin de o vacanta memorabila in Indochina.

Coronavirus / COVID-19 UPDATE - informatii oficiale primite de la partenerii sau autoritatile din Vietnam

In momentul de fata, granitele sunt inchise in Vietnam pentru calatoriile in scop turistic, cel putin pentru cetatenii Europeni.

 

In momentul in care vom avea informatii concrete despre conditiile de calatorie si momentul deschiderii granitelor, va vom informa in cel mai scurt timp.

 

Intre timp, va puteti inspira si planifica viitoare calatorie in Vietnam, analizand programele de mai jos sau puteti contacta consultantii Fresh Holidays pentru o discutie in acest sens:)

SALE

Circuit Vietnamul de Sud si exoticele plaje tropicale din Insula Phu Quoc – 10 nopti

Circuit in Vietnamul de Sud, recomandat pentru cei care doresc un tur scurt al atractiilor principale ale Vietnamului, completat cu un sejur relaxant in insula tropicala Phu Quoc.

de la 2041

EUR

DETALII

SALE

Circuit Vietnam – tur complet 11 zile si sejur la plaja in Phu Quoc

Circuit autentic in Vietnam 11 zile si sejur la plaja optional 5 zile in Phu Quoc. Program de lux, cu ghid si soferi vorbitori de limba engleza. Experiente autentice in Asia de Sud-Est. Zbor inclus din Bucuresti.

de la 2237

EUR

DETALII

SALE

Circuit Vietnam si Cambodgia – misterele si autenticitatea Indochinei

Circuitul complet Vietnam & Cambodgia 14 zile este de fapt un mix de experiente. Veti avea ocazia astfel sa explorati intreg Vietnamul si intrega Cambodgie, pe indelete, intr-un program in care experientele culturale, gastronomia locala, contactul cu localnicii si aventura se intrepatrund perfect.

de la 2643 in loc de 2780

EUR

DETALII

Pentru o vacanta personalizata in Vietnam, trimite un mesaj consultantului tau Fresh Holidays completand acest formular. In cel mai scurt timp, acesta te va contacta pentru mai multe detalii in vederea crearii programului.


Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro